Categorieën
Links
Gesponsorde links

Emmen wint in Haarlem

Emmen heeft de laatste uitwedstrijd van dit seizoen in Haarlem met 0-1 gewonnen. Rick ten Voorde scoorde de enige goal na een twintigtal minuten. Als je een uitgebreid wedstrijdverslag wilt lezen verwijs ik je met alle plezier door naar verslagen van echte journalisten op dvhn.nl, fcemmen.nl en dé site voor FC Emmensupporters, www.emmen.nu.

Opvallend was de opkomst van Emmensupporters. De schattingen liepen uiteen van 30 tot 40 personen, tekenend voor de goede prestaties van FC Emmen dit seizoen. De spelers vierden na afloop de overwinning dan ook op een uitzinnige manier bij het uitvak, gelukkig zijn daar beelden van. Helaas is de kwaliteit niet zo goed:

Gelukkig zijn er wel Emmenspelers die wat contact zoeken met het uitvak. In de rust vroegen een aantal fans om een bal en een speler van Emmen, naam bekend bij de redactie, schoot dan ook een bal het uitvak in wat met meer gejuich werd ontvangen dan de goal van ten Voorde. Ook van ons rust-vermaak zijn enige amateurbeelden opgedoken:

De redactie is naarstig op zoek naar meer amateurbeelden van deze wedstrijd. Mocht u zelf beelden hebben (foto’s zijn ook welkom) schroom dan niet contact op te nemen met de redactie, we zijn 24/7 bereikbaar op het bekende e-mailadres. Er is Slachtofferhulp beschikbaar voor mensen die trauma’s hebben opgelopen van de wedstrijd, van de feestende spelers en van mensen in het uitvak. Voor Slachtofferhulp is een speciaal telefoonnummer opengesteld, dat is 0900-fcemmen (0900 3236636), bereikbaar op werkdagen van 09.00 uur tot 09.15 uur, € 1,95 per minuut.

Volgende week wacht de rood-witte brigade van de trainer dinges… ermmmm… Oh ja, Paul Krabbe, nog een laatste krachtmeting tegen de geel/blauwen uit Waalwijk. Daarna zit dit seizoen wat alle verwachting zwaar heeft overtroffen er helaas weer op. Vanuit een koud Emmen groet ik u.

2 Responses to “Emmen wint in Haarlem”

1. Timmer zegt:

Zie Stroeve hard gaan! Respect!

2. King Nothing zegt:

Ik vind het zo lekker om van die onmeunig sarcastische wedstrijdverslagen te schrijven :D