Categorieën
Links
Gesponsorde links

Archive for maart, 2009

Emmen supporters mogen niet meer met de trein.

zaterdag, maart 28th, 2009

Volgens het Dagblad van het Noorden mogen vier Emmen-supporters zich niet meer op het station bevinden….


EMMEN - De betaald voetbalclub FC Emmen heeft vier van haar supporters een stationverbod opgelegd vanwege wangedrag tijdens het duel tussen FC Emmen en BV Veendam op 14 maart jongstleden. De straffen lopen uiteen van enkele wedstrijden tot ruim twee jaar.

De aanhanger die het zwaarst werd gestraft, heeft volgens de clubleiding een andere aanhanger van FC Emmen mishandeld. Betrokkene is volgens FC Emmen al vaker in de fout gegaan.

www.dvhn.nl

FC Emmen - SC Telstar

vrijdag, maart 27th, 2009

Ongeinspireerde bagger, zo kun je het spel van Emmen afgelopen vrijdag tegen Telstar wel noemen. Werkelijk niet te geloven hoe er zonder inzet gespeeld werd. Netjes gezegt, een wedstrijd in de 2e klasse amateurvoetbal heeft nog meer spanning dan een wedstrijd tussen deze beide clubs. Geen wonder dat de helft van de +/- 45 meegereisde supporters uit IJmuiden in de rust het stadion verlieten. Lees verder….

(meer…)

Foto’s GA Eagles - FC Emmen

zaterdag, maart 21st, 2009

Er zijn ook foto’s gemaakt voor de thuisblijvers. Volgende uitwedstrijd (10/4 @ Excelsior Rotterdam) eens weer met ze allen heen!! Voor de foto’s klik je even verder……

(meer…)

FC Emmen steelt 3 punten in Deventer

zaterdag, maart 21st, 2009

Vandaag heeft onze FC weer getoond te kunnen vechten. Na onder andere Cambuur,  Zwolle en Veendam thuis heeft onze FC laten zien dat ze kunnen winnen met een gering verschil van een goede tegenstander.
Vandaag was een groot gedeelte van de wedstrijd onze opponent, de egels uit de koekstad, de bovenliggende in deze partij.
Maar tot onze vreugde heeft onze trainer het tij doen keren met enkele goede wissels (of was onze basis elf de verkeerde).
Eerst werd ons grote talent (Rick ten Voorde) enkele keren zeer gevaarlijk na over het algemeen weer door hem zelf opgezette aanvallen, en vervolgens scoorde de andere aanvallend ingestelde invaller in blessure tijd de 0-1. Morten Friis Jensen.

Foto’s volgen hopenlijk later via het forum.

Live wedstrijdverslag Jong Emmen - Jong GAE

maandag, maart 16th, 2009

Vanavond op ww.fcemmenforum.nl een live verslag van de wedstrijd Jong Fc Emmen - Jong Go Ahead Eagles vanuit het Univé Stadion.

Hier het verslag

Emmen wint de Derby!

zondag, maart 15th, 2009

De 44e Noordelijke derby tussen Emmen en Veendam is gewonnen door FC Emmen. Al in de 5e en 8e minuut kwam Emmen op 2-0 voorsprong door Rahim en Stroeve. Daarna kwam Veendam terug op 2-1. Eind 2e helft tikte Bechan de 3-1 binnen en in de laatste minuten maakte Veendam de eindstand op 3-2.

Verder is de derby op de tribunes onrustig verlopen. De politie moest enkele keren in actie komen om de rust te bewaren. Toch ging het een aantal keren goed mis waardoor een +/- 30 man met elkaar en de stewards aan het vechten waren. Vuurwerkbommen voor het vak maakte het plaatje compleet.

Dit tot grote vreugde van de bezoekers uit Veendam, want ze zagen voor het eerst dingen die ze alleen thuis op een DVD van Football Factory hebben gezien. Totaal zijn er 6 man aangehouden en/of buiten het stadion uitgezet.

Het was voor het eerst sinds jaren weer een lekkere derby, met alle punten waar een derby aan moest voldoen. Zowel op het veld, als op de tribunes. Strijd, vechtlust, vuurwerk en scoren!! Hopelijk dan zonder verplichte buscombi, want dan hebben de Veendam Fa-Net-Niks een reden om naar het centrum te komen.

VOOR FOTO’S, KLIK VERDER!!!
(meer…)

Kritische vragen op het FC Emmen Forumavond.

vrijdag, maart 13th, 2009

Het door de supporters vereniging Rood Wit in samenwerking met FC Emmen georganiseerde forum had meer bezoekers verdiend maar die er waren schroomden niet het panel met vragen te bestoken.

De thuisblijvers konden het forum overigens wel volgen via een rechtsreekse uitzending van Radio Emmen Sport. Het panel bestaande uit Henk Eising (algemeen directeur), Thiemo Meertens (technisch-manager), Joseph Oosting (hoofd jeugdopleidingen) en Paul Krabbe (hoofdtrainer) en onder leiding van Otto Ramaker (voorzitter van de supporters vereniging) kreeg veel vragen te beantwoorden . (Bron tekst: benniewolbers.nl)

VOOR FOTO’S KLIK VERDER!
(meer…)

veendorpers levensgevaarlijke internet hooligans

donderdag, maart 12th, 2009

Zoals wel vaker de afgelopen jaren terroriseren jeugdige inwoners van veendorp de laatste dagen voor de wedstrijd Emmen - veendorp, het internet. Hoewel het voor velen een raadsel is dat ze uberhaupt op internet kunnen komen (ze komen normaal niet verder dan de WW), staan diverse sites vol met stoere teksten gericht tegen FC Emmen. Met name via het dit jaar door de veendorpers ontdekte hyves is bedolven onder tientallen reactie’s van de veelal 16 jarige pubertjes. Levensgevaarlijke jochies als Ricardo Hut, Danny Kroon, en Thim van der Veen typen woorden waarvan ze de betekenis helemaal niet weten. Deze kneusjes zijn 15 jaar (!!!) en denken dat ze een hele bink zijn. Maar het ergste is: ze zijn nog nooit in Emmen geweest…

De afgelopen jaren heeft Emmen een keer of vijf het voorbeeld gegeven, maar er is nog nooit een reactie geweest, behalve via internet. Zelfs het café van de veendorpers heeft het al een aantal keren moeten ontgelden, wandelingen door het “centrum” van veendorp worden niet of nauwelijks beantwoord en Emmenaren kunnen jaren achter elkaar de hele dag in café’s hangen in datzelfde “centrum”. De laatste keer dat er veendorpers te zien waren in Emmen was een jaar of 8 geleden, maar meer dan een beetje hangen en bang om zich heen kijken deden ze niet. Geluk dat ze hadden omdat ze zwaar in de minderheid waren tegen Emmenaren en daarom met rust werden gelaten. Maar wel in een achteraf straatje een buitenstaander met een fietsketting bewerken. Dat is inderdaad typisch veendorps, overigens net als incest. Tip voor deze trutjes uit veendorp: Geef gewoon toe dat jullie niks voorstellen, hang niet de stoere boef uit totdat jullie je een keer hebben waargemaakt in Emmen.

Tot die tijd regeert Emmen, maar gefeliciteerd: veendorp is ook dit jaar de baas op het internet.

Foto verslag; Agovv Apeldoorn - FC Emmen

zaterdag, maart 7th, 2009

Emmen heeft vanavond de kans op het winnen van de vijfde periode verspeeld. De eerste 70 minuten werd er strak gevoetbald en disciplinair de duels uitgevochten. In de 30e minuut kwam Emmen op voorsprong door Reza Sjooohanniejhat (of gewoon; Reza), maar 49 minuten daarna maakte oud FC Utrecht speler Hans van der Haar de gelijkmaker. 1-1 bleef dus ook de eindstand, RBC verloor van Cambuur Leeuwarden en Top Oss won van Excelsior, waardoor er dus een hele grote kans is dat Top Oss de vijfde periode pakt.

Emmen kan zich nu gaan richten op de derby tegen de zwart gele “uit de plaggen getrokken incestvolk” uit Veendam, daar bij Stadskanaal over de grens… Wij verwachten gewoon dat er gewonnen wordt en dat ze snel weer met hun kont in die Duitse TVM bus kruipen, om weer afgevoerd te worden naar hun eigen gehucht. Verder is het seizoen afgelopen.. Vanuit Emmen was dit Zwevert ten Napel, ik groet u!

Lees verder om de FOTO’S te zien!! (meer…)