Categorieën
Links
Gesponsorde links

Archive for mei, 2009

Henk Eising zou eens gewisseld moeten worden!

donderdag, mei 21st, 2009

Zo, er zit weer een (dramatisch) seizoen op. Waar na de eerste drie wedstrijden de plannen van de trainer, spelers en bestuur nog werkelijkheid leken te kunnen worden, werden deze gedachtes de wedstrijden er na snel de kop in gedrukt.

Ook de selectie zal na dit seizoen weer is voor 75% veranderen, zo vertrekt Sander Danes mogelijk naar Werder Bremen. De doelman van FC Emmen heeft er een stage afgelegt en wacht nog op nieuw bericht uit Duitsland.

Met het eventuele vertrek van Danes naar Bremen, dat van Tim Siekman naar Heracles en de zekere transfer van Rick ten Voorde naar NEC lijkt onze geweldige directeur de plannen om Emmen een regionaal karakter te geven alweer hebben laten varen.

Ook de continuïteit die dhr. Eising wilde inbrengen bij de club is alweer van de baan, getuige het feit dat dit seizoen op maar liefst 29 spelers een beroep is gedaan waarvan er na dit seizoen 3/4 van de spelers zijn heil ergens anders zal gaan zoeken. Dit seizoen is echter extreem ten opzichte van andere jaren, van de 16 spelers met een aflopend contract wordt er geen enkele verlengd waardoor er volgend seizoen weer vele nieuwe spelers aanwezig zullen zijn.

Ook het feit dat Emmen sterk gaat samenwerken met een Friese club en als gevolg daarvan elk seizoen (minstens) 6 nieuwe spelers deze kant op komen spreek van weinig continuïteit om nog over maar te zwijgen over de regionale uitstraling die 6 Friezen geven.

Mijn conclusie na een paar seizoenen Eising en co. en vele trainers en spelers wisselingen is dat het bestuur misschien een keer gewisseld zou moeten worden voor een bestuur dat haar plannen wel waar maakt…. en ons niet play-offs en promotie beloofd als ze het niet waar kan maken.

Een Assenaar als hoofdtrainer met Friese adviseur.

zaterdag, mei 9th, 2009

De nieuwe hoofdtrainer is bekend, wat een enkeling al speculeerde bleek te kloppen: Harry Sinkgraven word de nieuwe hoofdcoach van FC Emmen.

De grootste verrassing was dan ook niet het aanstellen van Harry als hoofdcoach maar de adviserende rol die ene Foppe de Haan is bereid is te vervullen aan de heren van de technische staf.

Joseph Oosting wordt daarnaast de assistent van Harry waardoor toch nog wat Emmense invloeden in de staf terug te vinden zijn.

Hopelijk brengt Harry ons meer succes dan de vorige (onervaren) trainers want, hij heeft op de dames van Heerenveen na pas 1 eerdere periode als hoofdcoach gehad.

Persconferentie met presentatie nieuwe trainer

zaterdag, mei 9th, 2009

Om 13.00 uur is er op de tweede etage van het Univé Stadion een persconferentie. Daar zal bekend gemaakt worden wie de nieuwe trainer wordt van de FC.

Iedereen is welkom, dus als je tijd over hebt, kom langs!

De meest genoemde naam die wordt genoemd is die van de huidige Heerenveen-dames trainer Harrie SinkgravenHarrie Sinkgraven geeft Heerenveen dames uitleg (foto SC Heerenveen) Vreemd is wel dat er ook wordt gesproken over een trainer met ervaring in de eredivisie. Dit botst weer met de naam Sinkgraven, die alleen korte tijd eindverantwoordelijke is geweest bij FC Zwolle.

Emmen wint in Haarlem

zondag, mei 3rd, 2009

Emmen heeft de laatste uitwedstrijd van dit seizoen in Haarlem met 0-1 gewonnen. Rick ten Voorde scoorde de enige goal na een twintigtal minuten. Als je een uitgebreid wedstrijdverslag wilt lezen verwijs ik je met alle plezier door naar verslagen van echte journalisten op dvhn.nl, fcemmen.nl en dé site voor FC Emmensupporters, www.emmen.nu. (meer…)