Categorieën
Links
Gesponsorde links

Archive for the ‘Supporters’ Category

Tage Zwei, teil eins

zaterdag, april 4th, 2009

De eerste fanatiekelingen staan voor 8 uur alweer druk te doen in het huisje. Terwijl de rest ook wakker wordt en zich opfrist duikt Timmer (echte naam bekend bij de reizigers) de keuken in om de eerste hongergevoelens te stillen met een aantal gebakken eieren. Het rantsoen van 2 eieren pppd (per persoon per dag) wordt strak aangehouden om te voorkomen dat we maandag zonder eieren zitten. Er zijn tenslotte maar 40 eieren ingekocht.
Verrassenderwijs smaken de eieren best goed, niet slecht in ieder geval. Alleen schiet de peper soms (onbedoeld) erg uit waardoor de honger vervangen wordt door dorst.

Tegen 9 uur wordt de rij voor het toilet steeds langer en we worden langzamerhand zenuwachtig voor de grote, onbekende reis die ons vandaag langs diverse stadions zal voeren. Maar de hoofdoelen staan in Bochum en Genk. Gisteravond is al even gekeken waar we tactisch kunnen parkeren zodat we eventueel snel kunnen vertrekken uit Bochum. De rit naar Genk zal zo’n anderhalf uur duren en het schema heeft niet veel ruimte. Gisteren hebben we tenslotte al lang genoeg in de file gestaan voor een parkeerplaats in Duisburg, dat willen we vandaag bij de aftocht uit Bochum wel voorkomen.

Später mehr

Groundhoppen….De eerste dag

vrijdag, april 3rd, 2009

Na een voorspoedige reis zijn de eerste vijf reizigers in Kempen gearriveerd. Aldaar worden snel de koffers en de rest van de meegebrachte waar (bier!!!) uit de auto’s gesleept en naar het verblijf gebracht. Na even tijd te hebben genomen om wat op te frissen zoeken de vijf de auto weer op en wordt koers gezet richting het centrum van Kempen om daar boodschappen te doen.

Na voor slechts 107 euro aan etenswaren ingekocht te hebben (zondag barbecueën) wordt (meer…)

Wir sind allen da

vrijdag, april 3rd, 2009

Oh nein, er fehlen noch zwei leute.

Anyway… De eerste 5 zijn gearriveerd in Kempen. Woei. En het is kutweer:

BIER
klikbaar

Oftewel, 25+ graden, zon, strak blauwe lucht. Erg vervelend. De eerste biertjes verdwijnen reeds in de dorstige kelen en de reis naar Duisburg staat op het punt van beginnen.

(later meer)

Groundhoppen

donderdag, april 2nd, 2009

Aanstaand weekeinde gaan een aantal Emmensupporters weer een weekendje groundhoppen in Duitsland. De groep is uitgebreid met één persoon waardoor we nu met 7 personen af zullen reizen naar Duitsland. En we pakken dit keer 1 wedstrijd extra mee, we gaan voor 4 wedstrijden in 3 dagen.

Gepoogd wordt om dagelijks een update te posten, maar dat is even afhankelijk van de beschikbaarheid van internet.