Categorieën
Links
Gesponsorde links

Archive for the ‘Meningen’ Category

Het Emmen gevoel van “vroeger”.

zaterdag, januari 10th, 2009

De meesten onder jullie zullen wel zeggen ”Waar heeft hij het nu weer over?” Nou ik wil jullie iets vertellen hoe ik dat vroeger heb beleefd bij Emmen. Het Emmen gevoel was een dag of 4 voor een wedstrijd al zo zenuwachtig zijn dat je er bijna niet van kon eten. Elke uitwedstrijd met altijd een groep van een man of 30 naar een uitwedstrijd gaan en bij vertrek was er al een polonaise in de bus. De terugweg altijd feest ondanks we vaak verloren. We vonden in de tijd niet erg als onze ploeg verloor omdat ze er altijd voor knokten dus we hadden er vrede mee. (meer…)

2009

dinsdag, december 30th, 2008

2009 Staat op het punt te beginnen. En het ziet er niet best uit voor de club. De prestaties zijn kut, de inzet is kut, de meeste spelers boeit het weinig meer en de supporters blijven dientengevolge weg.

En dan krijg je het geweldige bericht dat de hoofdsponsor na 2 jaar er mee gaat stoppen. Logisch (meer…)

2008, een korte terugblik

dinsdag, december 30th, 2008

Het einde van 2008, het einde van een wederom teleurstellend jaar wat FC Emmen betreft. Dat het vorige seizoen (2007/8) in mineur eindigde verbaasde niemand. En dat de supporters dan met verlangen uitkijken naar een nieuw seizoen is ook niet vreemd. De zomer komt, de namen van nieuwe spelers worden bekend gemaakt en als je dan een naam als Valgaeren hoort spring je als Emmensupporter 5 meter de lucht in nadat je weer op adem bent gekomen van verbazing. En dan komen getalenteerde spelers als Ripson en Schotman gewoon naar Emmen en krijgt de club het zelfs (meer…)

Recente reacties
Archief
Gesponsorde links