Categorieën
Links
Gesponsorde links

Archive for juni, 2009

Waar zijn we in godsnaam mee bezig???

maandag, juni 29th, 2009

Het leek zo mooi vandaag op de training. Leuke en jonge spelersgroep met aankopen Paridaans en Cathalina en met een aantal ervaren mensen zoals Stroeve, Wolters en Valgaeren. Nu blijkt gewoon dat er mogelijk maar een aantal Heerenveen talenten bij Emmen zullen spelen komend seizoen. Etemadi, Beda, de door Feyenoord (en nu Heerenveen?) afgedankte Poldervaart en Houtkoop. Mogelijk komen daar vier (net niet) a-junioren nog bij. Dit is toch geen voorbereiding? Spelers die zich maar half inzetten omdat het toch nog niet zeker is bij welke club ze komen te spelen. Als je een spelersgroep van 18 man hebt is een groepje talentvolle stage lopers niet erg, maar wel als ze de helft van je selectie vormen. Schiet echt lekker op zo.

Lees hier de officiele site van Heerenveen en denk dan terug aan de door Emmen beloofde spelers.

Elke keer hoor je weer positieve verhalen uit de mond van de beleidsbepalers en elke keer krijg je (o, naieve ik) dan toch weer wat hoop. Net zo vaak kom je dan enkele dagen later weer van een koude kermis thuis en blijkt het maar (en dan zeg ik het nog heel erg netjes) de halve waarheid te zijn. Na alle sportieve tikkies van de afgelopen jaren, waarin we zijn afgezakt naar de kelder van het betaalde voetbal, kan dit er ook nog wel bij. Bedonderd worden door je eigen club. Laat je club maar in de steek??? Jullie zijn begonnen met het in de steek laten van jullie supporters!!! Waar zijn jullie in godsnaam mee bezig??? Niks hebben we meer te zeggen. Heerenveen bepaalt. Wij kunnen niks anders doen dan afwachten. Twee weken voor het begin van de competitie zal er ongeveer bekend zijn welke spelers er nog over komen.

Lekker hoor; een elftalfoto met 12 man, waaronder wat verzorgers en maarliefst 4 echte Emmenaren er op. Daarnaast ook nog eens geen shirtsponsor.

AMATEURCLUB EMMEN TOONT AMBITIE!!!

Wie houdt wie voor de gek?

donderdag, juni 25th, 2009

Ik zit met steeds meer stijgende verbazing de berichtgeving rondom de “samenwerking” met Heerenveen te lezen.

Nee, serieus, wie maakt mij duidelijk wat nou de meerwaarde voor FC Emmen is? Ik snap het echt niet namelijk.Als het puur financieel is worden we namelijk keihard genaaid.

(meer…)

Deekman niet naar Emmen

donderdag, juni 25th, 2009

Donovan Deekman zal komend seizoen niet het rood-witte shirt van FC Emmen aantrekken. De 21 jarige aanvaller stond lange tijd op de nominatie om door SC Heerenveen verhuurd te worden aan onze FC, maar koos voor een buitenlands avontuur bij het Belgische Lokeren. Deekman tekent binnenkort een driejarig contract bij de club die vorig jaar als zevende eindigde in de Belgische Jupiler league. Emmen zal dus op zoek moeten naar een nieuwe spits.

R.I.P. Jan Paul

donderdag, juni 11th, 2009

In het ziekenhuis van Leeuwarden is op de jonge leeftijd van 20 jaar, onze voetbalvriend en vaste bezoeker van wedstrijden van onze FC, Jan Paul Jumelet overleden. JP is tijdens een studentenvoetbaltoernooi in de Friese hoofdstad onwel geworden. ’s Avonds is JP overleden in het Medisch Centrum te Leeuwarden. Wij, als supporters van FC Emmen, herdenken Jan Paul als fanatiek supporter van onze trots. Als supporter, maar vooral als persoon zal hij altijd in onze harten blijven. Ons medeleven gaat uit naar zijn ouders en verdere familie en iedereen die hem heeft gekend.

JP

Good guys die young. RIP JP, we zullen je niet vergeten…

Zijn nieuwe Heerenveen spelers wel aanwinsten?

woensdag, juni 10th, 2009

Bericht op website FC Emmen:
Pedro Beda, Lazaro Vinicius en Agil Etemadi komen in principe volgend jaar uit voor de FC Emmen.

Dag later op dezelfde officiele site:
Wojciekowski, Stolte en Jonsson nieuwe aanwinsten vanuit Heerenveen.

Naast de al eerder genoemde Deekman (zo goed als rond), Poldervaart en Houtkoop (beiden al vastgelegd) zal dit sextet waarschijnlijk komend jaar in Emmen te bewonderen zijn. Euhm 3+3+3 is een sextet? Klopt dat wel? Volgens mijn berekeningen is het namelijk een negental. Of zijn de supporters en FC Emmen zelf, door Heerenveen voor de gek gehouden. Ipv de grotere namen zoals de twee Brazilianen, een drietal net uit de A-jeugd gekomen 18- en 19-jarigen. Moeten die Emmen op sleeptouw nemen? Zijn dat de namen waarop de supporters hebben gewacht? Lijkt mij niet. Ik ben bang dat Heerenveen heel anders denkt over het uitlenen van spelers die een meerwaarde zijn voor FC Emmen in de jacht op (vooral) eerherstel en een goede klassering in de Jupiler League.

Emmen lijkt dus op zoek te moeten naar twee keepers. Één daarvan lijkt Raymond Beukeveld te worden. De blonde doelman van WKE keept een uitstekend seizoen en staat in de belangstelling van de club waar hij eerder al reserve doelman was.

Het is te hopen dat FC Emmen met wat grotere namen op de proppen komt dan dat tot nu toe het geval is. De twijfelaars onder de vaste supporters zijn totaal nog niet over de streep getrokken en lijken gelijk te krijgen: “Samenwerking met dat Heerenveense-bedrijf is alleen maar goed voor die Friezen zelf.”

Recentste berichten
  • SupportersVer. laat 2e bus rijden
  • Vuilnisman….
  • OPROTTEN!!
  • Volendam uitje verpest door combi regeling
  • Dringend Verzoek!
Recente reacties
  • Hertok Jean op Volendam uitje verpest door combi regeling
  • Volendamfans op Volendam uitje verpest door combi regeling
  • marcel op Dringend Verzoek!
  • Timmer op Dringend Verzoek!
  • Dennis op Dringend Verzoek!
Archief
Gesponsorde links