Categorieën
Links
Gesponsorde links

Henk Eising zou eens gewisseld moeten worden!

Zo, er zit weer een (dramatisch) seizoen op. Waar na de eerste drie wedstrijden de plannen van de trainer, spelers en bestuur nog werkelijkheid leken te kunnen worden, werden deze gedachtes de wedstrijden er na snel de kop in gedrukt.

Ook de selectie zal na dit seizoen weer is voor 75% veranderen, zo vertrekt Sander Danes mogelijk naar Werder Bremen. De doelman van FC Emmen heeft er een stage afgelegt en wacht nog op nieuw bericht uit Duitsland.

Met het eventuele vertrek van Danes naar Bremen, dat van Tim Siekman naar Heracles en de zekere transfer van Rick ten Voorde naar NEC lijkt onze geweldige directeur de plannen om Emmen een regionaal karakter te geven alweer hebben laten varen.

Ook de continuïteit die dhr. Eising wilde inbrengen bij de club is alweer van de baan, getuige het feit dat dit seizoen op maar liefst 29 spelers een beroep is gedaan waarvan er na dit seizoen 3/4 van de spelers zijn heil ergens anders zal gaan zoeken. Dit seizoen is echter extreem ten opzichte van andere jaren, van de 16 spelers met een aflopend contract wordt er geen enkele verlengd waardoor er volgend seizoen weer vele nieuwe spelers aanwezig zullen zijn.

Ook het feit dat Emmen sterk gaat samenwerken met een Friese club en als gevolg daarvan elk seizoen (minstens) 6 nieuwe spelers deze kant op komen spreek van weinig continuïteit om nog over maar te zwijgen over de regionale uitstraling die 6 Friezen geven.

Mijn conclusie na een paar seizoenen Eising en co. en vele trainers en spelers wisselingen is dat het bestuur misschien een keer gewisseld zou moeten worden voor een bestuur dat haar plannen wel waar maakt…. en ons niet play-offs en promotie beloofd als ze het niet waar kan maken.

2 Responses to “Henk Eising zou eens gewisseld moeten worden!”

 1. King Nothing zegt:

  Ach ja, bijna compleet nieuwe selectie. Dan heb je je in ieder geval al ingedekt voor de slechte prestaties en het weer niet halen van de doelstelling.
  Eising mag best blijven, als financieel danwel commercieel wonder, maar liever niet als eindverantwoordelijke. Ik ben blij dat het financieel goed gaat, maar het verloop van personeel (dus medewerkers op kantoor) en technische mensen is schrikbarend. En nu daar blijkbaar weinig meer te verpesten valt is de supporter de volgende die de pispaal wordt. Dus straks op kantoor en in de belangrijke functies meelopers om de “sfeer” daar goed te houden, maar met geen supporter meer op de tribune zal de sfeer in de rest van het stadion mooi passen bij de buren aan de andere kant van de rotonde.

 2. Hertok Jean zegt:

  Een goede organisatie is de basis van stabiliteit en als de organisatie, dus de mensen op kantoor al niet stabiel is word het ook nooit wat op het veld en de technische staf.

Recentste berichten
 • FC Zwolle - FC Emmen
 • Emmen contracteert Tamas en Van der Ven
 • Emmen supporter treedt op tijdens Open Dag
 • Paul Voss op proef bij FC Emmen
 • FC Emmen geeft uitleg
Recente reacties
Archief
Gesponsorde links