Categorieën
Links
Gesponsorde links

Archive for januari, 2009

Wat is het nut

vrijdag, januari 30th, 2009

Nu kan ik wel weer gaan tikken dat Emmen verloren heeft, maar het is gewoon zonde van de tijd.

Kut…..
Kut…..
en kut….

En de puntjes mogen jullie invullen.

FC Emmen legt ook Rahim Ouedraogo vast

woensdag, januari 28th, 2009

Geplukt van de fcemmen.nl website

“FC Emmen heeft met Rahim Ouedraogo de vierde aanwinst na de winterstop binnen. De 28-jarige centrale verdediger uit Burkina Faso heeft een contract tot het einde van dit seizoen getekend.

Rahim Ouedraogo is in de afgelopen dagen op fitheid getest en oké bevonden waarna voor hem de weg vrij was voor een nieuw optreden in Nederland. Hij speelde het afgelopen seizoen na de winterstop bij Heracles Almelo in de eredivisie maar vond het contractaanbod voor dit seizoen onvoldoende en keerde vervolgens naar zijn geboorteland terug. Ouedraogo is hiermee de vierde versterkerking voor FC Emmen. Eerder kwamen Robin Huisman de Jong en Reza Ghoochannejhad van SC Heerenveen en Marcel Kleizen van FC Zwolle. Alle vier zijn a.s. vrijdag tegen FC Dordrecht inzetbaar.”

FC Emmen huurt aanvaller van FC Zwolle

dinsdag, januari 27th, 2009

FC Emmen neemt per direct Marcel Kleizen over van FC Zwolle. Kleizen is een 22 jarige aanvaller en scoorde vorig seizoen zeven keer in 26 wedstrijden, dit seizoen trof hij drie keer het net. Kleizen kampte dit seizoen in september en oktober met een enkelblessure. Wij hopen dat Emmen hier goed over nagedacht heeft, en dat dit niet een afdankertje van Zwolle is. Of hij vrijdag al inzetbaar is tegen FC Dordrecht is nog onduidelijk, wel is zeker dat we vrijdag sowieso een speler moeten hebben die WIL scoren!!

Forummiddag afgelast

zondag, januari 25th, 2009

Op zondag 1 februari zou de Supportersvereniging ism de FC Emmen en RTV Emmen een forummiddag organiseren. Dat was de bedoeling. Mij lijkt het toch, als je een forum bekend maakt, dat je alle betrokkenen gevraagd hebt en dan kan ook iedereen op die dag. Waarom breng je anders het nieuws naar buiten?

Of zou de nachtelijke actie van enkele Emmensupporters hier wat mee te maken hebben? Het is wel opvallend dat eerst iedereen kan op 1 februari en na een kleine protestactie kunnen enkele forumleden opeens niet.

Vreemd, erg vreemd…

FC Emmen en SC Heerenveen bekijken mogelijkheid samenwerking.

zaterdag, januari 24th, 2009

Voetbalzone meldt dat FC Emmen en SC Heerenveen aan een samenwerking willen beginnen, beide jeugdopleidingen zouden dan samengevoegd worden.
Hieronder het bericht van VZ.

Na Vitesse en AGOVV en FC Twente en Heracles Almelo bundelen mogelijk spoedig opnieuw twee clubs de krachten als het gaat om de jeugdopleiding. SC Heerenveen en FC Emmen bestuderen de mogelijkheid om de opleidingen van de twee clubs samen te voegen. Dat zegt directeur van Heerenveen Yme Kuiper in de Leeuwarder Courant.

Kuiper zegt het idee van de KNVB om talentopleiding te concentreren te steunen en wil dan ook kijken of het mogelijk is om met FC Emmen te gaan samenwerken. Om de goede wil te onderstrepen, werd vrijdag door Heerenveen voor de tweede keer deze maand een speler verhuurd aan de Drentse club. Na Robin Huisman de Jong maakt ook Reza Ghoochannejhad het seizoen af bij Emmen.

Heerenveen en Emmen zijn de besprekingen begonnen na de bekendmaking van de KNVB om twaalf tot veertien regionale jeugdopleidingcentra te benoemen. Eerstgenoemde club is daar een van. “Wij vinden de opzet van de bond goed en willen er actief mee aan de slag”, zegt Kuiper, die reeds sprak met enkele bestuursleden van Emmen. Spoedig staat een volgend gesprek op het programma.

Bron: Voetbalzone.nl

Onrust in Emmen groter na nieuwe wanvertoning.

vrijdag, januari 23rd, 2009

De onrust in Emmen wordt groter en groter na de blamage tegen FC Eindhoven. De rood-witten verliezen niet alleen de wedstrijd met 1-4, maar ook hun eer en het vertrouwen van de supporters. Supporters liepen vanaf de 55e minuut al met het schaamrood op hun kaken van de tribunes…

FC Emmen speelde tegen zichzelf, FC Eindhoven en *sarcasme* geweldig fluitende scheidsrechter Makkelie en zijn kornuiten. Niek Ripson ontving in de 26e minuut een onterechte rode kaart van “de vriend van Van Swieten” en kon daardoor vertrekken. Maar het blijft geen excuus tegen het on-gelove-lijk slechte voetbal van de Emmenaren.

BEOORDELING:

Villadsen: Gelukkig geen Brammert. Stond er wanneer het moest.
Bevaart: Bleef vechten voor de bal
Ripson: Rood
Van der Kruis: Dolle Mina, vrouwenvoetbal heeft nog hoger niveau.
Zijm: Liet zijn man telkens lopen
Schotman: On-opvallend
Pannekoek: De naam doet zijn eer aan.
Demeijer: Wie?
Haemhouts: Links of Rechts? 2x Links?
Verweij: Hardlopers zijn doodlopers. De nieuwe Lornah Kiplagat.
Stroeve: Zoals altijd; één van de bijters in het veld.
Ten Voorde: Zeker weten de Man of the Match!
Bechan: Maakte er een circusact van
Trainer Paul Krabbe: Amper gehoord, kan beter een FC Emmen zitkussen kopen.
Scheidsrechter Makkelie: Maakte een goede assist!

Trainer Paul Krabbe tijdens persconferentie; “Er komen betere tijden aan, ik heb er het volste vertrouwen in, we zullen zeker weer wedstrijden gaan winnen.”

Nu rest ons de vraag… Wanneer???

Emmen huurt aanvaller van Heerenveen

vrijdag, januari 23rd, 2009

FC Emmen huurt Reza Ghoochannejhad van SC Heerenveen. De aanvaller die vorig seizoen voor Go Ahead Eagles op huurbasis uitkwam blijft tot het eind van het seizoen op huurbasis bij Emmen.

Uitingen van supporters

vrijdag, januari 23rd, 2009

In onze mailbox net ontvangen, morgen hopelijk wat meer tekst en uitleg in de mailbox te vinden..

“Liever één tegel aan de wand, dan een directeur zonder voetbalverstand.”
actie

“Zonder strijd en met dit beleid…. Raken we binnenkort onze club kwijt!!!”
actie 2

“Voetbalschoenen hangend aan een kruis”
actie1

FC Emmen krijgt Rahim Ouedraogo op proef

donderdag, januari 22nd, 2009

Rahim Ouedraogo gaat vanaf maandag proberen een contract bij FC Emmen af te dwingen. De 28-jarige inwoner van Burkina Faso (West-Afrika) heeft acht seizoenen bij FC Twente onder contract gestaan, speelde voor Paul Krabbe bij FC Zwolle, was een jaartje in Griekenland en kwam het afgelopen seizoen voor Heracles Almelo uit. Hij heeft 174 wedstrijden in het profvoetbal op zijn naam staan waarvan de meeste in de eredivisie.

Rahim Ouedraogo

Gerucht: Gert-Jan Tamerus waarschijnlijk naar Emmen

donderdag, januari 22nd, 2009

Als we voetbalcentraal.nl mogen geloven, ziet Gert-Jan Tamerus zijn toekomst in het rood-witte shirt. Hieronder het bericht geplukt van de desbetreffende website.

“Gert Jan Tamerus gaat zijn carrière mogelijk vervolgen bij FC Emmen. De speler van NAC Breda hoeft in Noord-Brabant niet op veel speelminuten te rekenen en mag van zijn club vertrekken.

Robert Maaskant heeft de 28-jarige aanvaller laten weten dat hij niet in zijn plannen voor komt. Naast het Drentse FC Emmen zou ook zijn oude club Heracles Almelo interesse in Tamerus hebben, maar de ervaren spits zou zijn voorkeur bij FC Emmen leggen.

De Haarlemmer wil echter wel een contract voor meerdere seizoenen bij zijn nieuwe club. Emmen kan hier mogelijk niet aan voldoen. Mede hierdoor werd Berend Oosting ook al niet gecontracteerd door de Emmenaren.”

Wat ons betreft mag FC Emmen hem voor lange tijd vastleggen, liefste voor een seizoen of drie… Deze spits heeft in het verleden laten zien dat het veel in zijn mars heeft. De voormalig bij HFC Haarlem, Heracles Almelo en momenteel NAC Breda spelende spits heeft in zijn 9-jarige loopbaan 212 wedstrijden gespeeld, en daarin 30 keer gescoord. Uitblinker was het seizoen 2004-2005 waar hij voor de club uit Almelo 13 keer in 33 wedstrijden scoorde. Het zal een absolute aanwinst zijn voor FC Emmen.