Categorieën
Links
Gesponsorde links

Zijn nieuwe Heerenveen spelers wel aanwinsten?

Bericht op website FC Emmen:
Pedro Beda, Lazaro Vinicius en Agil Etemadi komen in principe volgend jaar uit voor de FC Emmen.

Dag later op dezelfde officiele site:
Wojciekowski, Stolte en Jonsson nieuwe aanwinsten vanuit Heerenveen.

Naast de al eerder genoemde Deekman (zo goed als rond), Poldervaart en Houtkoop (beiden al vastgelegd) zal dit sextet waarschijnlijk komend jaar in Emmen te bewonderen zijn. Euhm 3+3+3 is een sextet? Klopt dat wel? Volgens mijn berekeningen is het namelijk een negental. Of zijn de supporters en FC Emmen zelf, door Heerenveen voor de gek gehouden. Ipv de grotere namen zoals de twee Brazilianen, een drietal net uit de A-jeugd gekomen 18- en 19-jarigen. Moeten die Emmen op sleeptouw nemen? Zijn dat de namen waarop de supporters hebben gewacht? Lijkt mij niet. Ik ben bang dat Heerenveen heel anders denkt over het uitlenen van spelers die een meerwaarde zijn voor FC Emmen in de jacht op (vooral) eerherstel en een goede klassering in de Jupiler League.

Emmen lijkt dus op zoek te moeten naar twee keepers. Één daarvan lijkt Raymond Beukeveld te worden. De blonde doelman van WKE keept een uitstekend seizoen en staat in de belangstelling van de club waar hij eerder al reserve doelman was.

Het is te hopen dat FC Emmen met wat grotere namen op de proppen komt dan dat tot nu toe het geval is. De twijfelaars onder de vaste supporters zijn totaal nog niet over de streep getrokken en lijken gelijk te krijgen: “Samenwerking met dat Heerenveense-bedrijf is alleen maar goed voor die Friezen zelf.”

Comments are closed.

Recentste berichten
  • FC Zwolle - FC Emmen
  • Emmen contracteert Tamas en Van der Ven
  • Emmen supporter treedt op tijdens Open Dag
  • Paul Voss op proef bij FC Emmen
  • FC Emmen geeft uitleg
Recente reacties
Archief
Gesponsorde links