Categorieën
Links
Gesponsorde links

VVV - FC Emmen

Ondanks de (volgens politie) verplichte buscombi zijn we toch met de trein richting het Noorden van Limburg vertrokken. S’morgens om half 10 stapten we in Emmen op de trein om de reis richting Venlo te beginnen. In Costa del Nijmegen maakten we een tussenstop om daar even op een terras met een pint te genieten van de “toen nog” schijnende zon. Lees verder…..

Rond 15:00uur toch maar vertrokken uit Nijmegen om de reis voor te zetten naar Venlo. In een niet zo’n comfortabele boemeltrein kwamen we door verschillende rare dorpjes. En dan noemen ze ons boeren… ze hebben daar in één dorp meer tractors dan wij olifanten in het Noorder Dierenpark.

Aangekomen in Venlo eerst even een beetje rond gelopen, wat cultuur gesnoven en de vele mooie blonde dames bekeken. Helaas liepen er ongelovelijk veel Moffen langs de terrassen wat het uitzicht flink verpeste. Om de dag toch gezellig te houden werd er maar koers gezet naar een Irish Pub genaamd “Shannon’s”. Hier kon je redelijk goed zitten, waren de halve liters goed te drinken en hoorde je muziek van o.a. The Streets, Audio Bullys, Prodigy, Kaiser Chiefs en vele andere klappers van dat kaliber. Zeker wel een 8+ waard op het rapport van de keuringmeester. Zoals Rob Geus zou zeggen; “Hier wordt ik wel vrolijk van!”

Het goudgele vocht stroomde goed door… vooral toen er rond 18:00uur het “Piek-uurtje” werd ingeluid, begon het drukker te worden. Overal kwamen de paupers tevoorschijn en stroomde het cafe vol met Venlo Casuals. Gezien de grote hoeveelheid Stone Island die gedragen werd in Venlo, leek het erop alsof de plaatselijke casualshop een uitverkoop had gehouden en ze daardoor moesten profiteren van het “Piek-uurtje”.

Rond 19:20uur werd er koers naar het stadion gezet, 10 minuutjes lopen vanaf het station. Nadat we nog even de exacte route hadden nagevraagd bij de “mountjengbaikers” van de politie, werd ons gevraagd of wij wel geldige kaarten hadden voor de wedstrijd, want het bleek een verhoogd risicoduel te zijn met een verplichte buscombi.. Na wat geouwehoer en overleg met het hoofdbureau mochten we onze weg weer vervolgen richting stadion “de Koel”.

Over de wedstrijd valt weinig goeds te vermelden. Slappe hap, ongeinspireerd en de moed zakte werkelijk tot in je schoenen. Blijkbaar hadden ze maandag te horen gekregen dat ze geen contractverlenging meer kregen en vonden ze het niet meer nodig om te presteren.. Nouja presteren.. in ieder geval inzet te tonen. We kregen dus met 4-0 aan de kont.. We hebben de terugreis maar met de supportersbus gemaakt, want we konden waarschijnlijk de trein-aansluiting op Zwolle naar Emmen niet halen.

Volgende week spelen we thuis tegen FC Den Bosch, die week daarop uit naar HFC Haarlem en dan de laatste thuiswedstrijd tegen ook niet de minste, RKC Waalwijk. Nu volgen de foto’s nog en zoals ze daar in Venlo zeggen, Hayee en tut veulgende week.

Half 10 smorgens, tijd voor koffie dus…

Tussenstop in Nijmegen

Terrasje pakken in Nijmegen

Op naar Venlo

Venlo + Moffen trein… toch een kleine bevestiging op het vermoeden.

Terrasje en cultuur in Venlo.

Veel Ullies, Heinrichs en Eva’s in Venlo, om schijtziek van te worden.

Halve liters in de “Shannon’s”

Programma van de avond..

Huh??

Stadion “de Koel”, nummer twee van mooiste stadions in Nederland.
Op één staat nog altijd de Adelaarshorst in Deventer.

Kunstwerkje bij het uitvak, VVV Venlo graffity.

Nogmaals een nadenkertje. VVV en M-Side Den Bosch??

Opkomst van de spelers inclusief sfeeractie van Venlo.

Doek uit protest van verhuizing van het stadion.
“Wij spelen thuis, gaat u mee uit?”

Doek uit protest van verhuizing van het stadion.
“Wij gaan niet naar Duitsland!!”

Het zou verboden moeten worden, ellendige klappers.
Sfeervol??? NEE!!

Comments are closed.