Categorieën
Links
Gesponsorde links

Archive for augustus, 2009

FC Zwolle - FC Emmen

zaterdag, augustus 15th, 2009

Van de uitwedstrijden die ik dit seizoen bezoek, zal ik ze niet vanuit het uitvak bekijken, maar vanaf de fanatieke tribune van de tegenstander.

Gisteren begon de eerste reis van het seizoen. De eerste reis was meteen ook één van de kortste reizen, weliswaar naar Zwolle waar de club van de lokale blauw-vingers speelt.

Lees verder voor verslag + foto’s!!

(meer…)

Emmen contracteert Tamas en Van der Ven

dinsdag, augustus 4th, 2009

Kort voor het begin van de competitie heeft de FC twee spelers toegevoegd aan de selectie. De Hongaarse spits German Tamas en Erik van der Ven speelde en trainden dusdanig goed mee in de afgelopen weken, dat Emmen deze twee spelers een contract heeft aangeboden.

German Tamas

German Tamas is een grote, sterke spits en kan naast Pedro Beda spelen als aanspeelpunt of als pinchhitter. Een type Niki Leferink dus eigenlijk. Tamas is 22 jaar, 1.90m groot en stond vorig jaar onder contract bij Lombard uit Papa dat tweede werd (zo als we allemaal weten), en promoveerde naar de Hongaarse hoogste divisie. Ondanks mijn gebrekkige kennis van de Hongaarse taal, denk ik dat Tamas vorig jaar echter op huurbasis uitkwam voor het in Nederland veel bekendere Szolnoki MAV-Mondi. In de Hongaarse derde divisie scoorde German, zoals hij hier wordt genoemd in een half seizoen zes keer, waaronder 3 keer in de thuiswedstrijd tegen het altijd lastige VÁC-ÚJBUDA LTC.

Erik van der Ven is een speler afkomstig uit de jeugdopleiding van PSV, met betaald voetbal ervaring bij Helmond Sport en Top Oss. Van der Ven is een kleine technische speler met een goed aanvallend overzicht.

De komende tijd traint de 19-jarige Hongaarse aanvaller Daniel Asztalos van Tatabanya (oftwel de vroegere club van Feyenoord legende Jozef Kiprich) mee met de selectie. Volgens mijn bron uit Hongarije heeft Asztalos een aflopend contract. De jonge rechtsbuiten staat bekend om zijn goede acties en voorzetten en speelde 9 wedstrijden in het hongaars elftal onder de 18 en 19 jaar. Hij speelde een 5-tal wedstrijden in de hoogste Hongaarse competitie.

Recentste berichten
  • SupportersVer. laat 2e bus rijden
  • Vuilnisman….
  • OPROTTEN!!
  • Volendam uitje verpest door combi regeling
  • Dringend Verzoek!
Recente reacties
  • Hertok Jean op Volendam uitje verpest door combi regeling
  • Volendamfans op Volendam uitje verpest door combi regeling
  • marcel op Dringend Verzoek!
  • Timmer op Dringend Verzoek!
  • Dennis op Dringend Verzoek!
Archief
Gesponsorde links