DelfSail 2023 annuleert op laatste moment optreden Son Mieux vanwege slecht weer

DelfSail 2023 annuleert op laatste moment optreden Son Mieux vanwege slecht weer

DelfSail 2023 annuleert optreden Son Mieux door ongunstig weer

Het populaire nautische evenement DelfSail in Delfzijl trok duizenden bezoekers die uitkeken naar een spectaculair optreden van de Haagse band Son Mieux. Helaas werden de plannen gedwarsboomd door moeders natuur. Regen goot neer tijdens de voorbereidingen, hetgeen het technisch onmogelijk maakte om de apparatuur veilig op te stellen voor de geplande optredens van twee grote bands.

Meer dan 10.000 enthousiaste toeschouwers hadden zich verzameld bij het hoofdpodium en de sfeer was opgetogen. Echter, hun vreugde werd snel omgezet in teleurstelling toen aangekondigd werd dat het optreden van Son Mieux niet door kon gaan. De organisatoren waren genoodzaakt deze moeilijke beslissing te nemen in het belang van de veiligheid van zowel de performers als het publiek.

Regret en trots bij DelfSail organisatie

Regret en trots bij DelfSail organisatie

Voorzitter Gerard Beukema van DelfSail hield een verklaring waarin hij zijn oprechte spijt betuigde aan het publiek. Hij erkende het teleurstellende effect dat de annulering had op de vele mensen die speciaal voor dit evenement waren gekomen.

Schrijf een reactie